Despre noi

Fiind la a 3-a generație de notari, cu o tradiție de peste 44 de ani în domeniul notarial, Notar Huși Macovei Ștefan Alexandru vă stă la dispoziție cu toată gama de servicii notariale.

EXPERIENȚĂ

La Notar Huși Macovei experiența ne recomandă, având la activ mii de clienți și de acte perfectate.

PROMPTITUDINE

Știm cât de important este timpul pentru toată lumea. De aceea la Notar Huși Macovei ne place să vă oferim soluții la termenele stabilite.

SERIOZITATE

Lucrăm cu seriozitate și profesionalism, lucru ce ne recomandă ca parteneri de încredere pe termen lung.

PASIUNE

Suntem pasionați de ceea ce facem, determinați și hotărâți să facem o diferență în domeniul notarial.

birou notariat Husi Macovei Ștefan Alexandru

SERVICII NOTARILE COMPLETE - NOTARIAT HUȘI MACOVEI ȘTEFAN ALEXANDRUProfesioniști în tot ce facem.

Calitatea serviciilor notariale cât și promtitudinea întocmirii acestora, clasează Societatea Profesională Notarială „Macovei Ștefan Alexandru&Macovei Radu Ticu” în topul birourilor notariale din județul Vaslui, fiind poate cea mai apreciată societate de notari publici din branșă.

Experiența vastă în domeniul notarial ne recomandă pentru rezolvarea diverselor situații sau probleme, indiferent de natura sau dificultatea acestora.

Biroul nostru notarial vă stă la dispoziţie pentru totalitatea actelor şi procedurilor care vă sunt necesare în viaţa de zi cu zi sau în activitatea societăţilor comerciale.

Suntem un colectiv unit de profesioniști, angrenați în respectarea valorilor în care credem, obiectivul nostru fiind excelența, promptitudinea și responsabilitatea.

RAPID ȘI EFICIENTUrgență?

Te înțelegem și te așteptăm cu drag să rezolvăm rapid problema și să scapi de stres!

Ne dorim să oferim servicii de cea mai înaltă calitate clienților. Noi, Notar Huși Macovei, suntem aici pentru tine, trebuie doar să pui mâna pe telefon!

De-a lungul timpului ne-am confruntat cu diverse situații inedite care au necesitat cunoștințe solide legate de legislația în domeniu.

Ești pe primul plan și înțelegem cât de dificil este să găsești timp în zilele aglomerate ale săptămânii, astfel poți trimite actele necesare prin e-mail sau prin WhatsApp și vii doar pentru eliberare/semnare.

Vei fi întâmpinat într-un cadru modern, cu prietenie şi profesionalism, de o echipă dinamică, pentru soluționarea oricăror solicitări, în cel mai scurt timp.

Notar Huși Macovei

SERVICII NOTARIALESUCCESIUNI

SERVICII NOTARIALELEGALIZĂRI

SERVICII NOTARIALEPROCURI

SERVICII NOTARIALEDECLARAȚII

https://notarhusi.ro/wp-content/uploads/2022/04/logo-notar-husi.png
Str. Ștefan cel Mare, nr. 79, Huși, jud. Vaslui
FACEBOOK
CONTACTEAZĂ-NE!

Program: L-V: 09:00 – 17:00

© 2022. Toate drepturile rezervate notarhusi.ro

Site realizat de Publicity Art