POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Toate informațiile, fișierele media și datele de pe acest website (www.notarhusi.ro) sunt proprietatea exclusivă a SOCIETATE PROFESIONALĂ NOTARILA MACOVEI C. RADU – TICU SI MACOVEI STEFAN – ALEXANDRU și nu pot fi preluate, folosite sau copiate de către părți terțe decât cu acordul explicit al SOCIETATE PROFESIONALĂ NOTARILA MACOVEI C. RADU – TICU SI MACOVEI STEFAN – ALEXANDRU.

Datele dumneavoastră personale vor fi utilizate de către SOCIETATE PROFESIONALĂ NOTARILA MACOVEI C. RADU – TICU SI MACOVEI STEFAN – ALEXANDRU pentru a vă putea răspunde prin e-mail sau telefon cererii dumneavoastră, ulterior pentru a vă putea informa asupra programărilor dumneavoastră. Datele personale vor putea fi transmise autorităților în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii. Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. SOCIETATE PROFESIONALĂ NOTARILA MACOVEI C. RADU – TICU SI MACOVEI STEFAN – ALEXANDRU se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii. SOCIETATE PROFESIONALĂ NOTARILA MACOVEI C. RADU – TICU SI MACOVEI STEFAN – ALEXANDRU se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de lege și să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale dacă utilizarea lor nu este în conformitate cu legea și nu vă mai doriți acest lucru.

Nu am vândut și nu vom vinde niciodată datele dumneavoastră către terțe părți. Oferim servicii care se bazează pe încrederea clienților, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.

Scopul nostru, în ceea ce privește social media, este unul educațional, informațional, iar noile reguli de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, promitem că siguranța datelor dumneavoastră este o prioritate pentru noi și că folosim aceste date pentru unicul scop de a oferi o experiență personalizată atât pe site-ul nostru, cât și pe platformele online pe care ne promovăm serviciile (Facebook și Google).

Doar în cazul în care ne-ați furnizat datele dumneavoastră personale și ne-ați dat acordul le vom folosi după cum urmează:

Adresa de e-mail: o vom folosi pentru a trimite e-mail-uri de informare cu privire la programările, informațiile și actele necesare pentru speța solicitată.

Datele despre browser/IP/dispozitiv: folosim aceste date pentru a determina cum folosiți site-ul nostru, scopul fiind să facem schimbările necesare pentru ca dumneavoastră să găsiți mai ușor informațiile pe care le căutați.

Am luat toate măsurile tehnice pentru ca dumneavoastră să nu fiți obligat(ă) să ne furnizați niciun fel de date (totul e opțional).

Confidenţialitatea şi consimţământul informat sunt reglementate conform Codurilor de bune practici ale Uniunii Notarilor.

Vă asigurăm că prelucrăm date cu caracter personal cu respectarea următoarelor principii:

– datele dumneavoastră sunt în siguranță;

– clienţii notarhusi.ro dețin mereu controlul asupra datelor.

Dacă aveţi orice comentarii, sugestii, întrebări cu privire la orice informaţii din această notă sau cu privire la orice alte aspecte referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastră pe care o realizăm, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi. În funcție de preferințele dumneavoastră, ne puteți contacta prin oricare dintre canalele de comunicare de mai jos:

Denumire completă: SOCIETATE PROFESIONALĂ NOTARILA MACOVEI C. RADU – TICU SI MACOVEI STEFAN – ALEXANDRU

Adresă sediu social: Huși, str. Stefan cel mare, nr.79, bloc UMPS parter;

Număr de telefon:0235481001;

Adresă de email: notar@notarhusi.ro

https://notarhusi.ro/wp-content/uploads/2022/04/logo-notar-husi.png
Str. Ștefan cel Mare, nr. 79, Huși, jud. Vaslui
FACEBOOK
CONTACTEAZĂ-NE!

Program: L-V: 09:00 – 17:00

© 2022. Toate drepturile rezervate notarhusi.ro

Site realizat de Publicity Art